Cartea “Suflet românesc” de Dan Puric, prezentată de autor la Librăria “Mihail Sadoveanu”

Cartea “Suflet românesc” scrisă de actorul Dan Puric a fost prezentată de autor, marți seara, în prezența unui public numeros, la Librăria “Mihail Sadoveanu” din Capitală.

“Cartea aceasta am scris-o din necesitate sufletească. (…) Am scris-o încercând să surprind trăiri nealterate de vreme” a mărturisit autorul.
Apelând la retorica populară a basmelor, a pildelor și a parabolelor, Dan Puric a captat atenția publicului povestind câteva momente din cartea sa în care încearcă să redescopere “puritatea neamului românesc”, așa cum l-a văzut și cunoscut el. “Spațiul sufletului românesc este redescoperit în stil picaresc. Călătoria, întâlnirile cu oamenii și întâmplările simple devin motiv de meditație asupra condiției românului și românismului”. La finalul prezentării autorul a oferit cititorilor autografe pe cărțile achiziționate.

Volumul, apărut în 2013, poate fi găsit în librării la prețul de 20 lei.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.