fbpx

                                                                                                                    pictogramae

“Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei profesionale”, concurs pentru studenții UNATC

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” începe sesiunile de consiliere pentru studenții săi, în cadrul proiectului european ‘Studentul consiliat – excelent viitor angajat’ (ID 138850) în luna iunie, chiar înainte de finalul anului universitar.

Potrivit unui comunicat al UNATC sesiunile de consiliere îi vor ajuta pe studenți să ia cele mai bune decizii în legătură cu propria carieră, crescându-le astfel șansele de a-și găsi un loc de muncă în acord cu propriile dorințe, talente și obiective.

Unul dintre cele mai importante momente va fi la finalul activităților de consiliere, când studenții vor trebui să elaboreze un plan de dezvoltare a carierei. Cei care vor realiza cele mai bune planuri vor putea aplica pentru participarea la stagiile internaționale intensive de practică organizate de partenerul 8 Infor Italia, la parteneri din consorțiul INFOR sau din zona Piemonte.

Cu aceste lucrări studenții vor putea participa la concursul “Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei profesionale”, dotat cu 200 de premii fiecare în valoare de 2.000 lei. Concursul vizează promovarea celor mai bine fundamentate planuri de dezvoltare a carierei și va fi organizat în baza regulamentului de concurs.

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” București poate consilia un număr de 510 studenți în cadrul proiectului, iar locurile se vor ocupa în ordinea completării cererilor de înscriere. În această lună, sesiunile se adresează în special studenților din anii terminali.

Obiectivul general al proiectului are în vedere creșterea șanselor de integrare pe piața muncii a 5.100 de absolvenți de învățământ superior aflați în procesul de tranziție de la școală la locul de muncă, prin furnizarea de servicii de consiliere și orientare profesională de calitate superioară, prin valorificarea rezultatelor învățării și prin organizarea a 110 stagii de practică intensivă internațională la partenerul din Uniunea Europeană INFOR, Italia.

Proiectul european “Studentul consiliat — excelent viitor angajat”, ID 138850 a debutat în luna aprilie 2014, iar UNATC face parte din acest proiect, în calitate de partener, alături de solicitantul principal Asociația Excelență în Educație și Formare Continuă București și ceilalți partenerii implicați: Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Universitatea Valahia Târgoviște, A.E.S.N. Brașov, C.S.O.S.R. București, SC ELSACO BUSINESS SRL Botoșani și INFOR, Italia.

Proiectul se va desfășura până în luna septembrie 2015 inclusiv. Locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii, studenții sunt invitați să acceseze pagina de internet a instituţiei.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2020 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest