fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Citadela Festival la prima ediție pe Cetatea Deva – VIDEO

Citadela Festival la Cetatea Deva

Citadela Festival la Cetatea Deva

Artişti cunoscuţi ai muzicii electronice vor evolua pe scena primului festival de acest gen organizat pe Cetatea Deva, în perioada 27-29 iulie, în programul evenimentului “Citadela Festival” fiind incluse şi ateliere de creaţie, expoziţii sau prezentări ale unor produse realizate de artizani locali.

Deschiderea festivalului va avea loc vineri, de la ora 19. În primele două nopţi, petrecerile cu muzică electronică vor dura întreaga noapte, iar duminică programul festivalului se va încheia la ora 19.


Citadela Festival

Citadela Festival 2018 loading in 3, 2, 1… Weekendul acesta ne vedem la Deva pentru trei zile de beaturi electronice, workshopuri și activități, într-un cadru de excepție: Cetatea Deva. Ești gata?

Publicată de Telekom Electronic Beats pe Joi, 26 Iulie 2018

Sursa. Telekom Electric Beats


Pe lângă muzică, festivalul va cuprinde ateliere de creaţie şi învăţare cu o paletă largă de activităţi, de la tainele meseriei de DJ, până la artele digitale în lumea spectacolului.

“Pe scena Telekom Electronic Beats vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România, alături de artişti internaţionali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali şi cei din străinătate. Vom avea cel mai bun sistem de sunet, pentru că ne dorim ca participanţii, dar şi artiştii să aibă parte de cea mai bună experienţă în materie de sound”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Dana Golea, informează Agerpres.

Pe de altă parte, în perioada desfăşurării festivalului, accesul turiştilor pe Cetatea Deva va fi permis doar până la ora 18,00, după care telecabina va putea fi folosită doar de către participanţii la acest eveniment, până la ora 2,00 noaptea.

Biletele se pot aciziționa de pe site-ul info music.

Festivalul “Citadela” este organizat de Asociaţia Culturală Bipolar în parteneriat cu Telekom Electronic Beats, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Deva şi al Consiliului Judeţean Hunedoara.

e-Cultura.info/ Autor: Sorin Blada.


Share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest