fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Colectă de carte pentru biblioteca școlii din Comandău judeţul Covasna

Colectă de carte pentru biblioteca școlii din Comandău judeţul Covasna

Colectă de carte pentru biblioteca școlii din Comandău judeţul Covasna

Conducerea Teatrului “Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe a inițiat o colectă de carte pentru biblioteca Școlii gimnaziale din localitatea covăsneană Comandău, care a fost distrusă luni seară într-un incendiu izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, directoarea instituției, Anna Maria Popa, menționează că școala a rămas fără bibliotecă și laborator de informatică.

“Dacă doriți să donați cărți pentru biblioteca acestei școli, puteți să le aduceți la teatru, iar noi le vom duce la Comandău. Puteți lăsa cărțile în cutia plasată la intrarea teatrului”, precizează Anna Maria Popa.

Aceasta este cea de-a doua campanie comunitară inițiată de conducerea Teatrului ‘Andrei Mureșanu’ de la începutul acestui an.

Prima, care a demarat luni sub genericul “Învinge frigul cu TAM!”, are ca scop colectarea și donarea de haine groase oamenilor străzii și altor persoane nevoiașe.

O parte dintre obiectele vestimentare colectate au fost așezate pe niște stative la intrarea în instituție, de unde pot fi luate de oamenii care au nevoie de ele, iar altele au fost distribuite gratuit de către voluntari.

Anna Maria Popa a declarat că a fost impresionată de numărul mare de persoane care au răspuns pozitiv apelului ei, dovedind că le pasă de oamenii din jurul lor, menționând că s-ar bucura dacă ideea ajutorării oamenilor străzii ar fi preluată și de alte instituții sau persoane din județ și din țară.

e-Cultura.info / Autor: Oana Mălina Negrea

Conținutul website-ului www.e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest