fbpx

Ascultă în soundcloud Compania de Librării Bucureşti anunţă redeschiderea a jumătate din librării


Compania de Librării Bucureşti

Compania de Librării Bucureşti

Compania de Librării Bucureşti (CLB) anunţă redeschiderea, a aproximativ jumătate dintre librării, lista locaţiilor repuse în funcţiune incluzând atât librării poziţionate în centrul Capitalei, cât şi spaţii aflate în mijlocul cartierelor.

Decizia pentru redeschiderea fiecărui spaţiu în parte a fost luată de conducerea unităţii, în urma consultării cu librarii din fiecare unitate.

“La nivelul librăriilor redeschise au fost luate o serie de măsuri, menite să contribuie la siguranţa şi sănătatea celor aflaţi în incinta locaţiilor: respectarea regulilor de distanţare socială, dotarea cu dezinfectanţi pentru personal şi clienţi, pentru spaţii şi suprafeţele de vânzare, precum şi dotarea fiecărui spaţiu în parte cu măşti de unică folosinţă, confecţionate chiar de angajaţii CLB, în luna cât librăriile au fost închise. În plus, în avanpremiera redeschiderii, s-a efectuat dezinfectarea spaţiilor cu ajutorul unei firme specializate”, se precizează într-un comunicat.

AUDIO

Pentru a scurta timpul de căutare, echipa CLB reaminteşte clienţilor că pot comanda produsele online, pentru a le ridica apoi de la orice librărie disponibilă, scurtând astfel timpul alocat achiziţionării şi banii pentru transport, site-ul CLB (www.clb.ro), rămânând în continuare la dispoziţia celor care doresc să achiziţioneze produse editoriale sau de papetărie.

Treptat, şi celelalte librării din reţea urmează a fi repuse în funcţiune, lista lor urmând a fi actualizată atât pe pagina de Facebook, cât şi pe site-ul CLB.

Compania de Librării Bucureşti (CLB), care aniversează anul acesta 70 de ani de la fondare, are în prezent 43 de librării, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale Capitalei, cele mai multe dintre aceste filiale fiind renovate de-a lungul timpului.

e-Cultura.info / Autor: Daniel Popescu.

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.