Concert regal caritabil al Fundaţiei Principesa Margareta a României, la Ateneul Român

Celebrul violonist Giuliano Carmignola şi Ansamblul de fete La Stravaganza dirijat de maestrul Christian Badea vor concerta în faţa familiei regale şi a peste 900 de invitaţi la Ateneul Român, vineri, cu ocazia aniversării regelui Mihai I.

Potrivit Fundaţiei Principesa Margareta a României, evenimentul este oferit în beneficiul ”Tinere talente” ediţia 2014 – proiect ce sprijină tineri muzicieni şi artişti plastici cu vârste între 14-24 de ani, din familii modeste, cu burse de studiu în valoare de 2.000 de euro, mentorat, promovare şi o tabără artistică anuală, pe parcursul unui an.

Fundaţia a sprijinit, în ultimii ani, peste 120 de tineri artişti români pentru a se dezvolta artistic.

Concertul este pentru al treilea an consecutiv sold out. Toate fondurile strânse la eveniment vor fi în sprijinul unei noi generaţii de tineri artişti în anul 2014.

SURSA: AGERPRES

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.