fbpx

                                                               pictogramae

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală” la UNATC

Conferinţa

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală” la UNATC

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală”, adresată studenţilor şi doctoranzilor de la universităţi din toată ţara, este organizată de Departamentul Studii Teatrale din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” Bucureşti în perioada 18- 21 aprilie 2019, informează un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul îşi propune să încurajeze comunicarea interuniversitară, participarea activă a studenţilor la evenimente multidisciplinare de interes naţional, dezvoltarea unor viitoare proiecte artistice şi colaborări.

“Trăim într-o societate globalizată, în care reţelele de social media ne pun în contact unii cu ceilalţi, indiferent de zona geografică. Împrumutăm obiceiuri culturale doar pentru că sunt în trend şi influenţe despre care credem că ne reprezintă. În contextul unei lumi care se ghidează după principiul unitate în diversitate, UNATC provoacă tinerii la o serie de discuţii despre căutarea şi (re)descoperirea unei identităţi culturale”, se arată în documentul citat.

CITEȘTE ȘI 

În cadrul conferinţei vor fi susţinute prezentări, comunicări şi dezbateri, relaţionate cu ateliere exploratorii. Temelor specifice, legate de rolul şi misiunea universităţilor de ştiinţe umaniste şi artă în cultura contemporană, se vor adăuga şi alte posibile teme, generatoare de dezbateri.

Din program nu vor lipsi comunicări ştiinţifice, prezentări interactive, ateliere de teatru şi de dans, proiecţii de film.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.


Share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest