fbpx

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală” la UNATC

Conferinţa

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală” la UNATC

Conferinţa “Identitatea culturală şi naţională în era multiculturală”, adresată studenţilor şi doctoranzilor de la universităţi din toată ţara, este organizată de Departamentul Studii Teatrale din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” Bucureşti în perioada 18- 21 aprilie 2019, informează un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul îşi propune să încurajeze comunicarea interuniversitară, participarea activă a studenţilor la evenimente multidisciplinare de interes naţional, dezvoltarea unor viitoare proiecte artistice şi colaborări.

“Trăim într-o societate globalizată, în care reţelele de social media ne pun în contact unii cu ceilalţi, indiferent de zona geografică. Împrumutăm obiceiuri culturale doar pentru că sunt în trend şi influenţe despre care credem că ne reprezintă. În contextul unei lumi care se ghidează după principiul unitate în diversitate, UNATC provoacă tinerii la o serie de discuţii despre căutarea şi (re)descoperirea unei identităţi culturale”, se arată în documentul citat.

CITEȘTE ȘI:  Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va fi organizat online.

În cadrul conferinţei vor fi susţinute prezentări, comunicări şi dezbateri, relaţionate cu ateliere exploratorii. Temelor specifice, legate de rolul şi misiunea universităţilor de ştiinţe umaniste şi artă în cultura contemporană, se vor adăuga şi alte posibile teme, generatoare de dezbateri.

Din program nu vor lipsi comunicări ştiinţifice, prezentări interactive, ateliere de teatru şi de dans, proiecţii de film.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.


Share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.