fbpx

Cursuri gratuite pentru muzicieni tineri, între 4 şi 17 iulie, la Palatul Mogoşoaia

Palatul Mogoşoaia

Palatul Mogoşoaia

Institutul Cultural Român (ICR) organizează o sesiune de două săptămâni de instruire gratuită dedicată muzicienilor cu vârste între 18 şi 25 de ani, care s-au înscris până la data de 30 iunie, cursurile având loc la Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, în perioada 4-17 iulie.

Sesiunea constă în două săptămâni de instruire în management personal, prezentare, audiţii şi tehnici orchestrale – pentru cei care s-au înscris până la data de 30 iunie. Pentru a putea participa la program, nu se puteau înscrie decât tinerii (18 şi 25 ani) cu studii muzicale (finalizate sau în curs) şi care cunosc limba engleză.

În cadrul sesiunii de pregătire, muzicienii selectaţi vor avea ocazie să participe la cursuri de consiliere vocaţională, ateliere de prezenţă scenică şi expresie corporală, social media skills şi personal branding. De asemenea vor avea şansa să lucreze cu dr. Peter Stark, directorul de repetiţii al EUYO (Orchestra de Tineret a Uniunii Europene), care va susţine un workshop de tehnici orchestrale.

Foşti şi actuali membri ai EUYO vor veni sa le împărtăşească mai tinerilor lor colegi din experienţa proprie, iar muzicieni români recunoscuţi internaţional – precum Răzvan Suma şi Mihaela Anica – vor oferi sesiuni de mentorat. Maestrul Marin Cazacu va prezenta activitatea Orchestrei Române de Tineret şi le va oferi posibilitatea unui dialog cu membrii acesteia în cadrul unei repetiţii generale la Ateneul Român.

Oana Dobre Dimofte va susţine atelierul de social media skills şi personal branding. Consultantul de imagine Gabi Urda le va vorbi cursanţilor despre folosirea potenţialului estetic ca instrument eficient de comunicare. Cristi Daniel Lăţea, licenţiat în psihologie, management social şi comunicare şi relaţii publice, va prezenta factorii psihologici implicaţi în performanţă.

De asemenea, Institutul Cultural Român le va oferi cursanţilor posibilitatea de a primi consiliere juridică şi de a participa la o sesiune foto cu Mihail Cratofil (ICR).

Cazarea, masa de prânz şi pregătirea muzicienilor sunt asigurate de Institutul Cultural Român, cursurile fiind gratuite.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.