fbpx

Despre

     

e-cultura.info despre

.

e-Cultura.info este un proiect de informare culturală, înființat în anul 2013 și funcționează prin intermediul unui site de jurnalism cultural abordând domenii precum: carte, arte plastice, teatru, film, muzică, dans, etnografie, istorie, spiritualitate, externe. știință.

Site-ul este disponibil tuturor 24h/24h la adresa: www.e-cultura.info și poate fi accesat de oriunde prin intermediul internetului. 

Proiectul se adresază unei audienţe formate din persoane interesate de informaţie culturală.

Folosim informații verificate provenite de la agenții de presă, pentru ca utilizatorii noștii să fie informați corect și complet despre evenimente care îi interesează.

De asemenea pe site există și continut video grupat într-o serie de emisiuni li grile de programe.

e-Cultura.info este un site care se autofinanțează. Dacă articolele și materialele de pe acest site v-au convins că eforturile noastre merită răsplătite, ne puteți susține printr-o donație.

LEI IBAN RO17BREL0002002037010100

EURO IBAN RO76BREL0002002037010202

Libra Bank – Sucursala Brașov

Împreună construim jurnalismul de care România are nevoie
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.