fbpx

Deva Jazz Festival, în aer liber la poalele Cetății Deva

DEVA JAZZ FESTIVAL

DEVA JAZZ FESTIVAL

Mai multe nume cunoscute la nivel internaţional vor fi prezente la ediţia din acest an a Festivalului de jazz în aer liber care va avea loc în parcul de la poalele Cetăţii Deva în perioada 27-30 august, printre artiştii invitaţi numărându-se trupe din Germania, Lituania, Serbia şi România.

Între cei care vor evolua în recitaluri se numără Jeff Cascaro, Botticelli Baby, Viktorija Gecyte-Vibes Quartet, Naked, Emil Gâlcă Smooth Trumpet, Groove Garden by Sorin Zlat, Jazzapella, Amalia Gaiţă, Steel Jazz Quartet, Muntet.

“De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii de jazz au ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artişti desăvârşiţi. Diversitatea stilurilor este asigurată, şi în acest an, fiecare grup propunând un program complex unde instrumentele specifice muzicii de jazz slujesc admirabil talentul şi profesionalismul muzicienilor invitaţi”, se arată într-o informare transmisă,de Primăria Deva, promotor al festivalului.

În programul Deva Jazz Festival au fost incluse workshop-uri, o expoziţie de fotografie şi una de pictură, incursiuni în istoria jazz-ului, un târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte matinale de jazz.

Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi voluntari de la Colegiul Naţional “Decebal” Deva, vorbitori de engleză, germană, maghiară şi care sunt de un real folos la ghidajul artiştilor.

Evenimentul se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor instituite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID-19, precizează sursa citată.

În program se mai află: workshop-uri, expoziție de fotografie, incursiuni în istoria Jazz-ului, expoziție de pictură, târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte matinale de jazz etc.

Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi de la Colegiul Național „Decebal” care sunt voluntari și în acest an, vorbitori de engleză, germană, maghiară și care sunt de un real folos la ghidajul artiștilor.

Organizatorii celei de a treia ediții a Deva Jazz Festival sunt Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Accesul la Deva Jazz Festival este liber!

e-Cultura.info / Autor: Sorin Blada.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te



               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   








  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală                                                                               Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest



  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.