Directoarea CMN Moldova, decorată cu “Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”

Managerul Complexului Muzeal Naţional

Managerul Complexului Muzeal Naţional “Moldova”Lăcrămioara Stratulat

Managerul Complexului Muzeal Naţional (CMN) “Moldova” din Iaşi, Lăcrămioara Stratulat, a fost distinsă cu “Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”, în semn de preţuire pentru rezultatele remarcabile, pentru readucerea în prim-plan a unui monument emblematic pentru România – Palatul Culturii din Iaşi.

Distincţia i-a fost acordată în cadrul unei ceremonii organizate de ziua Regelui Mihai I, pe 25 octombrie, în Sala Tronului de la Palatul Regal din Bucureşti, de Principesa Moştenitoare Margareta, conform unui comunicat al Complexului Muzeal Naţional “Moldova” din Iaşi, remis joi AGERPRES.

“Adresez cele mai sincere urări de sănătate Maiestăţii Sale Regele Mihai I şi mulţumesc pentru această deosebită onoare Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare a României Margareta, Principelui Radu, Principesei Maria. Mulţumirile mele se îndreaptă şi către finanţator – Guvernul României, Ministerul Culturii – precum şi către întreaga echipă care mi-a fost alături – proiectant, constructor, restauratori, colegi, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, făcând posibilă finalizarea acestor lucrări, atât de necesare pentru Palatul Culturii din Iaşi, o clădire simbol pentru întreaga comunitate şi pentru românii de pretutindeni”, a declarat dr. Lăcrămioara Stratulat.

“Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate” a fost instituită la data de 10 mai 2008, prin ordinul Majestăţii Sale Regelui Mihai I, Şeful Casei Regale a României.

e-Cultura.info / Autor: Daniela Malache.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.