fbpx

“Dragobetele pupă fetele”, la Muzeul Satului

"Dragobetele pupă fetele" la Muzeul Național al Țăranului

“Dragobetele pupă fetele” la Muzeul Național al Țăranului

Micul târg al dragostei românești “Dragobetele pupă fetele” se va desfășura de sâmbătă până marți, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”.

În cadrul evenimentului vor fi organizate un târg de producători și meșteri populari, ateliere de creație, expoziții de fotografie, prezentări de costume tradiționale românești și spectacole de cântece, dansuri și poezie, anunță organizatorii.

Publicul va putea, de asemenea, participa la o serie de concursuri interactive. În cadrul Concursului de pupături românești, cu poză în fața caselor din muzeu și cu premii acordate pe loc, spectatorii vor avea ocazia să afle cum sunt “pupătura moldovenească”, “pupătura ardelenească”, “pupătura dobrogeană”, “pupătura oltenească”, “pupătura bucureștenească” și “pupătura muntenească”.

În concursul “Copacul dragostei”, vizitatorii vor fi îndemnați să lege în copac bilețele cu dorințele lor în dragoste și numele. La finalul celor patru zile vor fi publicate pe o rețea de socializare cele mai frumoase mesaje sau dorințe.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.