“Dragobetele pupă fetele”, la Muzeul Satului

"Dragobetele pupă fetele" la Muzeul Național al Țăranului

“Dragobetele pupă fetele” la Muzeul Național al Țăranului

Micul târg al dragostei românești “Dragobetele pupă fetele” se va desfășura de sâmbătă până marți, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”.

În cadrul evenimentului vor fi organizate un târg de producători și meșteri populari, ateliere de creație, expoziții de fotografie, prezentări de costume tradiționale românești și spectacole de cântece, dansuri și poezie, anunță organizatorii.

Publicul va putea, de asemenea, participa la o serie de concursuri interactive. În cadrul Concursului de pupături românești, cu poză în fața caselor din muzeu și cu premii acordate pe loc, spectatorii vor avea ocazia să afle cum sunt “pupătura moldovenească”, “pupătura ardelenească”, “pupătura dobrogeană”, “pupătura oltenească”, “pupătura bucureștenească” și “pupătura muntenească”.

În concursul “Copacul dragostei”, vizitatorii vor fi îndemnați să lege în copac bilețele cu dorințele lor în dragoste și numele. La finalul celor patru zile vor fi publicate pe o rețea de socializare cele mai frumoase mesaje sau dorințe.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.