Ernest Oberländer-Târnoveanu şi Liliana Pasima, câştigătorii concursul de manager la Muzeul Naţional de Istorie şi Muzeul Ţăranului Român

Ernest Oberländer-Târnoveanu, managerul Muzeului Naţional de Istorie (MNŢR)

Ernest Oberländer-Târnoveanu, managerul Muzeului Naţional de Istorie (MNŢR)

Ministerul Culturii a anunţat rezultatele concursurilor de manageri. Ernest Oberländer-Târnoveanu rămâne pe poziţia sa de la Muzeul Naţional de Istorie, iar Muzeului Naţional al Țăranului Român (MNŢR)” target=”_blank”>Liliana Passima transformă interimatul în mandat la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

8,13 este media generală pentru Ernest Oberländer-Târnoveanu în confruntarea sa cu Florian Matei Popescu. Ernest Oberländer-Târnoveanu a fost managerul Muzeului până în momentul unui raport magativ de management dat de către Florian Matei Popescu, consilier al fostului ministrul Vlad Amexandrescu. Astfel, a fost organizat un concurs în care evaluatorul a devenit concurent.

Ernest Oberländer-Târnoveanu a ajuns în această poziţie după ce a trecut prin toate experienţele specifice profesiei. Muzeograf, cercetător ştiinţific la Muzeul Deltei Dunării, Tulcea. Din 2010 director general al Muzeului Naţional de Istorie a României, Bucureşti. Preşedinte al Comisiei Naţionale a Muzeelor şi Colecţiilor.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.