Expoziția “Comorile României” organizată în China cu 5 milioane de lei

Bugetul Ministerului Culturii a fost suplimentat cu aproximativ cinci milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară printr-o Hotărâre adoptată în ședința de Guvern de miercuri privind stabilirea unor măsuri pentru organizarea de către Muzeul Național de Istorie al României a expoziției “Comorile României” în Republica Populară Chineză, informează Biroul de presă al Executivului.

Prin Hotărârea adoptată de Guvern se suplimentează bugetul Ministerului Culturii “cu suma de 4.917 mii lei la capitolul 67.01 ‘Cultură, recreere și religie’ din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014”.

“Această sumă este necesară pentru finanțarea cheltuielilor organizării și desfășurării expoziției ‘Comorile României’ în Republica Populară Chineză, urmând ca pentru anul 2015 cheltuielile să fie cuprinse în bugetul Ministerului Culturii”, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.