Expoziţia de fotografie “Chinese Story 2016” vernisată la Bistrița-Năsăud

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong, a participat, vineri seara, la vernisajul expoziţiei de fotografii “Chinese Story 2016” găzduită de Palatul Culturii din Bistriţa, în prezenţa oficialităţilor locale.

La eveniment au luat parte prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ, primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Puica.

Acţiunea are loc în cadrul proiectului “Târgul Bistriţei – trecut şi viitor pe drumul mătăsii” al Asociaţiei române de prietenie cu R.P. Chineză – filiala Bistriţa-Năsăud, care beneficiază de finanţare nerambursabilă din partea Primăriei municipiului Bistriţa.

Xu Feihong şi-a exprimat dorinţa ca această expoziţie de fotografii să îi ajute pe bistriţeni să cunoască mai bine cultura şi tradiţiile chinezeşti, dar şi viaţa cotidiană a chinezilor.

Ambasadorul chinez a avut o scurtă întâlnire şi cu oameni de afaceri din Bistriţa-Năsăud, dar şi cu elevii care studiază limba chineză în cadrul clasei Confucius ce funcţionează la Colegiul naţional “Andrei Mureşanu” din Bistriţa.

e-Cultura.info / Autor: Tina Ţucui


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.