fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Expoziția World Press Photo 2015 în Piața Universității

Expoziția World Press Photo 2015

Expoziția World Press Photo 2015

Expoziția mondială de fotojurnalism World Press Photo 2015 s-a deschis oficial joi, în Piața Universității din București, unde cei interesați pot vedea cele mai valoroase fotografii ale competiției.

“Astăzi a avut loc deschiderea oficială a expoziției. De mâine, aceasta va fi deschisă publicului. Expoziția World Press Photo este un concurs de fotojurnalism, se ține de peste 50 de ani. Expoziția cuprinde 160 de fotografii făcute de peste 40 de fotografi”, a declarat Simona Giura, reprezentant al Fundației Eidos, organizator al World Press Photo 2015 în România. Potrivit acesteia, concursul a luat naștere la Amsterdam.

“În fiecare an sunt sute de mii de fotografii de la 90.000 de fotografi. Expoziția circulă cam în 132 de locații în lume. Suntem printre primele cinci orașe în care a călătorit expoziția. Câștigătorii s-au anunțat în martie. Expoziția este deschisă până pe 29 mai. De pe 16 până pe 24 mai vom avea zece zile de proiecții de film”, a precizat Simona Giura informează Agerpres.

World Press Photo, cea mai puternică expoziție mondială de fotojurnalism, vizitată de peste 3,5 milioane de oameni în fiecare an, a ajuns la București prin Fundația Eidos.

 e-Cultura.info/ Autor: Iulia Popescu

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest