Expoziție de fotografie la Varșovia dedicată Timișoarei – Capitală Culturală Europeană 2021

Timișoara - Capitală Culturală Europeană 2021

Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021

O expoziție de fotografie în aer liber dedicată Timișoarei, Capitală Culturală Europeană 2021, poate fi vizitată de la mijlocul lunii februarie în capitala Poloniei, informează ICR Varșovia.

Constituită dintr-o combinație de fotografii alb-negru, de epocă, și color, contemporane, expoziția redă instantanee trecute și prezente ale vieții locuitorilor orașului de pe malurile Begăi, care a câștigat recent titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

ICR Varșovia își propune să deruleze, începând din acest an, un program dedicat informării în Polonia despre statutul privilegiat al metropolei românești.

În opinia timișorenilor, titlul obținut le va da ocazia de a promova în detaliu ”valorile Timișoarei și ale regiunii, (…) dialogul intercultural și interconfesional, spiritul antreprenorial, civismul și deschiderea către valorile europene”.

Fotografiile din expoziția varșoviană sunt prezentate cu sprijinul Muzeului Banatului și Universității de Vest din Timișoara.

e-Cultura.info / Autor: Mariana Ionescu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.