fbpx

                                                                             pictogramae

Expoziție de fotografie ‘Safari pe Valea Trotușului’

În perioada 7 — 22 Iunie 2014, Muzeul Național de Istorie Naturală ‘Grigore Antipa’ găzduiește foto-expoziția ‘Safari pe Valea Trotușului’, organizată în colaborare cu Asociația Cultural Științifică ‘Dimitrie Ghika — Comănești’.

Foto-expoziția ‘Safari pe Valea Trotușului’ își propune să evidențieze valorile naturale ale întregii zone, pentru a le face cunoscute publicului larg și, de ce nu, pentru a constitui un punct de atracție pentru toți aceia care, în peregrinările lor, se vor abate și pe Valea Trotușului. Proiect sustinut de : Primăria Orașului Comănești, Centrul de Informare Europeană ‘Europe Direct Comănești’, Colegiul Tehnic ‘Dimitrie Ghika’ Comănești

Cele 80 de imagini care fac obiectul foto-expoziției ‘Safari pe Valea Trotușului’ prezintă succint cele mai imaginile celor mai reprezentative specii din flora și fauna spontană, de la izvor — Frumoasa și până la vărsarea Trotușului în Siret.

Imaginile surprinse în fotografii arată aspecte fenologice diferite, determinate de microclimatul specific zonei Văii Trotușului si variația altitudinii de-a lungul cursului Râului Trotuș, până la varsarea lui în Râul Siret.

Vă invităm să descoperiți peisajele inedite de pe Valea Trotușului, imortalizate de aparatele foto ale tinerilor de la Colegiului Tehnic ‘Dimitrie Ghika’ Comănești, membri ai Asociației Cultural Științifice ‘Dimitrie Ghika—Comănești’. Expoziția este deschisă publicului, în intervalul orar 10.00 — 19.00, de marți până duminică.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                            
                                                                                                                                                                                         Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                             
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                    
Versiunea: mobil  |  computer