Festivalul Celtic Transilvania

Festivalul Celtic Transilvania

Festivalul Celtic Transilvania

Festivalul Celtic Transilvania

Ediția a III-a a Festivalului Celtic Transilvania va avea loc în perioada 22 – 24 Iulie 2016 la Băile Figa, Beclean, Bistrița-Năsăud. Din program: reconstituiri istorice, tradiții arhaice, muzică bună, distracție, libertate! Vă promitem 3 zile și 3 nopți de neuitat!

După cum ştiți cei care au fost şi la edițiile trecute ale Festivalului Celtic Transilvania, sau pentru cei care nu au mai fost şi nu ştiu, acest festival nu înseamnă doar concerte rock. Acestea sunt un bonus. Festivalul este în fapt un eveniment complex, unic în România, şi chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica buna. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici.

În cadrul acestui eveniment ne propunem să aducem în atenția publicului, printr-o atmosferă inedită, aspecte mai puțin cunoscute ale vieții celților care între sec. VI I.Hr. – III D. Hr. au trăit în imediata apropiere a orașului nostru.

CITEȘTE ȘI  Festivalul Internațional de Teatru Tânăr Francofon AMIFRAN

Se dorește ca prin intermediul acestui eveniment organizat sub forma unui festival de trei zile, să atragem atenția publicului asupra modului de viață din perioada epocii La Téne. Dorim să atingem aspecte ale războaielor dintre ei și daci, dar și aspecte legate de folclorul și mesteșugurile acestei civilizații.

Accesul publicului la toate activitatile festivalului este GRATUIT. Cei veniți din alte localități pot campa la cort în imediata vecinatate a locației noastre sau se pot caza la cabanele din satul de vacanță Băile Figa.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus