Festivalul ”Laura Stoica”, debutează la Târgoviște

Festivalul ''Laura Stoica'', debutează la Târgoviște

Festivalul ”Laura Stoica”, debutează la Târgoviște

Prima ediție a Festivalului ”Laura Stoica” va avea loc în perioada 7-8 octombrie, are loc la Târgoviște, în cadrul evenimentul fiind programate un concurs de interpretare și concerte tribut.

Concursul va avea loc sâmbătă seara, în Amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște, începând cu ora 18,00. Seara se va încheia cu un recital susținut de Zoia Alecu. Festivitatea de premiere va avea loc duminică seara, de la ora 18,00, la Teatrul ”Tony Bulandra”, unde vor susține concerte Luminița Anghel și trupa Krypton.

”Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, promovează valorile autentice și încearcă să mențină vie amintirea unor personalități care au scris istorie în domeniul artistic. Este și cazul iubitei interprete de muzică ușoară, Laura Stoica, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din țară, cât și din străinătate. Astfel, în perioada 7-8 octombrie 2017, la Târgoviște, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, împreună cu Fundația ‘Laura Stoica’ organizează prima ediție a Festivalului — concurs Național ‘Laura Stoica”’, se arată în comunicatul organizatorilor.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

***

Laura Stoica (numele complet Adriana Laurenția Stoica — n.r.) s-a născut la Alba Iulia, la 10 octombrie 1967. A copilărit la Târgoviște, unde s-a înscris la Școala Populară de Artă, ale cărei cursuri le-a absolvit în 1986. Ulterior, a participat la toate concursurile muzicale organizate în țară pentru tinerele talente. A debutat ca solistă în 1987, la Festivalul de Muzică Ușoară Amara, unde a obținut locul II la secțiunea interpretare. În 1990, la Festivalul de la Mamaia, a cucerit juriul și publicul cu melodia “Dă, Doamne, cântec”, compusă de Viorel Gavrilă, și a obținut marele trofeu.

e-Cultura.info / Autor: Cornelia Dumitru.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.