Festivalul QuartFest Cluj-Napoca

QuartetFest

QuartetFest

Festivalul QuartFest este singurul dedicat cvartetelor de coarde din România. Spectatorii pasionați de muzică clasică, jazz, dar şi coveruri ale unor piese din ultimii ani sunt așteptați în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 28-30 august 2015 unde, în cele trei seri dedicate evenimentului, de la ora 19:00, vor concerta cvartete românești cunoscute la nivel național și internațional.

QuartFest este primul festival din România și printre puținele din Europa care unește cvartetele de coarde și promovează muzica de cameră într-un spațiu mai puțin obișnuit.

La cea de a doua ediție a festivalului vor participa: Grazioso (Targu-Mureș), Eufonia String(Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (București), Artes Quartet (Iași),Chromatic (București), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) Rua (Cluj-Napoca) și împreună cu acestea să creeze un spectacol inedit pentru melomani.

Evenimentul este organizat de către Asociația Teatrul Imposibil și va fi găzduit în Parcul Central al orașului, la Casino – Centrul de Cultură Urbană, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Ministerului Culturii. Accesul la spectacole este liber.

Proiesct realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida și pentru susținerea candidaturii orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.
e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.