fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Gala Media Music Awards 2015

Gala Media Music Awards 2015

Gala Media Music Awards 2015

Delia featuring Kaira, cu melodia “Pe aripi de vânt”, și Smiley, cu piesa “Oarecare”, au obținut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015, care a avut loc joi seara în Piața Mare din Sibiu, în fața a peste 40.000 de spectatori.

Astfel, Delia&Kaira și-au adjudecat cele mai multe premii pe categorii — cinci cu hitul lor “Pe aripi de vânt”. Piesa a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească (peste 25 milioane), a fost considerată cel mai bun featuring, a obținut premiul la categoria Best Pop, un premiu special pentru că a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc în topuri (18 săptămâni, un record pentru ultimii ani), dar a câștigat și la categoria cel mai bun videoclip.

De asemenea, Smiley, cu a lui piesă “Oarecare”, lansată în acest an la cererea publicului, după ce inițial fusese doar o temă pentru o reclamă, a obținut și el cinci premii — la categoriile “Fastest climber” (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award.

Andra s-a remarcat și ea cu cele două premii la categoriile Fans like award și Cel mai votat artist, iar celelalte premii au fost obținute de Kazibo — Cel mai bun producător, Lariss — Cel mai bun artist debutant, Dan Bittman — Cea mai bună piesă rock (”Și îngerii au demonii lor”), Cat music — Best label.

Spectacolul maraton de peste patru ore și jumătate, desfășurat pe o scenă impozantă cu o deschidere 60 de metri, a fost prezentat de actorul Pavel Bartoș, cunoscut de la show-urile “Vocea României” și “Românii au talent”. Cei peste 40.000 de spectatori (potrivit organizatorilor) care au umplut până la refuz Piața Mare din centrul istoric al Sibiului au avut parte recitaluri susținute de cei mai în vogă artiști români ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an, dar și de jocuri de lumini laser, ecrane imense de peste 100 de metri pătrați, efecte pirotehnice.

Pe scenă au urcat Otilia; Feli; Jo cu Randi, Uddi și Nadir; Nicole Cherry; Maxim; Ami; Raluka; DJ Sava; Lariss; Lora; Bere Gratis și Sore; Nicoleta Nuca; Fly Project; Puya; Vescan; Alina Eremia; Mircea Eremia; Doddy; Mellina; Sore; What’s Up; Andreea Bălan; Lidia Buble& Akcent; Corina; Elena Gheorghe; Alex Velea; Naguale; Shift; Voltaj; Hologaf; Smiley; Delia&Kaira.

Gala Media Music Awards, aflată la a patra ediție organizată la Sibiu, va trece de anul viitor la un nivel internațional, potrivit organizatorilor.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent și de necontestat pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 — 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Evenimentul Media Music Awards 2015 a fost organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, proiectul beneficiind de cofinanțare de la Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

e-Cultura.info/Autor: Marius Frățilă

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest