Grigore Leșe lansează proiectul “București – sufletul României”

Grigore Leșe

Grigore Leșe

Cunoscutul rapsod Grigore Leșe va concerta vineri, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, cu ocazia lansării proiectului “București – sufletul României”, derulat de Muzeul Național al Literaturii Române.

“Campania ‘Start spre Centenar’ este ocazia bilanțului istoric pentru ce am realizat, dar și pentru proiecte de viitor, ocazie de reactivare a dialogului și concordiei naționale, a comunicării, dar mai ales înțelegerii a ceea ce am făcut odată împreună și putem face iar”, a precizat MNLR.

Intitulat “Grigore Leșe — Taina horilor străvechi”, concertul face parte din campania “Start spre Centenar”, demarată de MNLR împreună cu Asociația alt.F.E.L.

Cu acest prilej va fi vernisată expoziția “România — 100 de ani de modernitate — Identitate și apartenență”, realizată de MNLR și Asociația alt.F.E.L., deschisă în Foaierul BCU până la data de 18 decembrie.

e-Cultura.info. / Autor. Gabriela Badea


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.