fbpx

Instituțiille din subordinea Ministerului Culturii iși suspendă activitatea

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Instituţiile din subordinea Ministerului Culturii au fost informate cu privire la interzicerea manifestărilor publice sau private, organizate în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane, se arată într-un comunicatal Ministerului Culturii.

Ministerul Culturii a anunţat că respectă Hotărârea nr. 7 din 7 martie a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi a emis luni o circulară către toate instituţiile subordonate.

“Prin circulara menţionată, instituţiile din subordinea Ministerului Culturii au fost informate cu privire la interzicerea manifestărilor publice sau private, organizate în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane. Precizăm că evenimentele pentru care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane decât cel prevăzut în hotărârea menţionată pot fi organizate doar după obţinerea aprobării de la Direcţiile de Sănătate Publică Locale”, se arată în comunicat.

Începând de luni şi până la notificări ulterioare, nu se vor mai aproba deplasările externe ale personalului angajat în cadrul Ministerului Culturii, precum şi în cadrul instituţiilor subordonate ministerului.

Totodată, la nivelul Ministerului Culturii au fost luate o serie de măsuri interne.

“Începând din data de 26 februarie 2020, Ministerul Culturii a luat măsuri pentru dezinfectarea tuturor birourilor şi spaţiilor în care angajaţii ministerului îşi desfăşoară activitatea. Totodată, începând de astăzi, 9 martie 2020, Ministerul Culturii asigură spirt şi substanţe dezinfectante pentru personalul angajat”, precizează sursa citată.

Având în vedere numărul mare de petenţi care se deplasează din întreaga ţară pentru a solicita informaţii sau a depune documente, începând cu data de 10 martie 2020 activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice se va face doar prin telefon sau prin corespondenţă poştală sau electronică, mai informează comunicatul Ministerului Culturii.

e-Cultura.info / Autor: Daniel Popescu.


Share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.                                                                                                                                                  

 • Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  carte