Întâlnira internaţională cu tema ”Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie” la Teatrul Tony Bulandra dinTârgovişte

Întâlnira internaţională cu tema ''Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie'' la Târgovişte

Întâlnira internaţională cu tema ”Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie” la Târgovişte

Specialişti din aproape 20 de ţări participă la Târgovişte, în perioada 20-24 iunie, la a doua întâlnire internaţională cu privire la educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie.

”Mi-a spus domnul director (al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte – n.r.) că sunteţi specialişti care veniţi, şi munciţi şi demonstraţi că teatrul poate să fie o carte de vizită pentru orice oraş şi pentru orice ţară. De aceea, eu vă mulţumesc pentru implicarea dumneavoastră, vă mulţumesc pentru că prin acţiunile pe care le faceţi şi prin toată munca voastră, de fapt, promovaţi educaţia în rândul copiilor, a tinerilor, a adulţilor. Vă doresc să aveţi nişte zile pline de activităţi în oraşul nostru”, a spus marţi, la deschiderea manifestărilor, viceprimarul Târgoviştei Monica Ilie.

Teatrul Tony Bulandra Târgovişte organizează alături de Uniunea Internaţională a Marionetelor (UNIMA) a doua întâlnire internaţională cu privire la educarea şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie, păpuşi şi marionete.

”Vor avea loc o serie de conferinţe susţinute de profesori universitari de pe întreg mapamondul, din ţări precum România, Canada, Iran, Marea Britanie, Brazilia, Franţa, Ungaria, Cehia, Turcia, Italia, Norvegia, Slovenia, Argentina, Israel, Belgia, Bulgaria, India, Singapore, Polonia”, se arată într-o informare a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

e-Cultura.info / Autor. Cornelia Dumitru.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.