fbpx

Ioan Ardelean, Maia Morgenstern, Alina Nelega membrii Galei HOP 2020

Juriul Galei HOP 2020

Juriul Galei HOP 2020

Ioan Ardelean (actor și regizor), Maia Morgenstern (actor), Alina Nelega (regizor și dramaturg), Leta Popescu (regizor), Marius Turdeanu (actor) sunt cei care vor decide cine intră în competiția finală la GALA HOP 2020.

Preselecţia se va face pe baza vizionării înregistrărilor video trimise de actori.

Gala Tânărului Actor HOP 2020 , ajunsă la cea de a XXIII-a ediție continuă cu tema“Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual”, data limită de trimitere a materialelor pentru înscriere fiind 15 iulie, precizează organizatorii.

Gala Tânărului Actor – HOP este un program cultural de interes naţional, cu desfăşurare anuală, scopul evenimentului fiind promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic, de stat şi particular.

Prima ediţie a avut loc în anul 1998 sub direcţia regizorului Cornel Todea, direcţie pe care a exercitat-o până în anul 2012.

În perioada 2013-2015 direcţia artistică a evenimentului i-a revenit regizorului Radu Afrim iar în perioada 2016-2018 gala HOP s-a desfăşurat sub bagheta profesorului şi actorului Miklos Bacs.

În 2019, dansatorul şi coregraful Gigi Căciuleanu a preluat direcţia artistică a Galei.

Gala se desfăşoară sub forma unui concurs deschis tuturor absolvenţilor facultăţilor de teatru din Bucureşti şi din ţară.

e-Cultura.info / Autor: Daniel Popescu.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.