John Betsch și Mircea Tiberian, printre muzicienii care vor celebra Ziua Internațională a Jazz-ului

Ziua Internationala aJazz-ului

Ziua Internationala aJazz-ului

John Betsch și Mircea Tiberian se numără printre muzicienii care vor celebra Ziua Internațională a Jazz-ului, la București, în cadrul unei serii de evenimente ce se vor desfășura între 29 aprilie și 1 mai în cluburi din Capitală, informează organizatorii.

Bateristul John Betsch este un muzician american de anvergură, a cărui carieră s-a intersectat cu artiști precum Abdullah Ibrahim, Archie Shepp, Mal Waldron și nu numai.

Invitatul de onoare al acestei speciale celebrări este Jeff Levenson, vicepreședinte executiv al Half Note Records și colaborator permanent al altor reputate case de discuri. Este critic muzical deosebit de respectat, cronicar, autor, profesor și conferențiar, producător muzical a numeroase albume premiate Grammy.

Ziua Internațională a Jazz-ului este sărbătorită pe 30 aprilie iar în acest an “capitala mondială” a sărbătorii jazz-ului este Parisul.

Inițiatorii sărbătorii jazz-ului din București sunt Mircea Tiberian, compozitor, pianist, profesor, unul dintre cei mai cunoscuți și mai vizibili profesioniști ai acestei arte în România, și Voicu Rădescu, fondator Green Hours jazz-cafe.

e-Cultura.info/Autor: Oana Ghiță

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.