Julio Iglesias primul concert cu intrare liberă din România

Julio Iglesias

Julio Iglesias

Concertul pe care Julio Iglesias îl va susține la Târgu Mureș, în data de 28 octombrie, va fi primul susținut în România de artist la care intrarea publicului va fi gratuită, a anunțat joi, Ioan Chiorean, din partea municipalității.

Este un efort de peste doi ani și jumătate, primele contacte le-am avut în urmă cu doi ani și jumătate cu echipa managerială a artistului Julio Iglesias, a durat mult, a trebuit să demonstrăm că un astfel de concert la Târgu Mureș este un eveniment important și pentru el și pentru noi. Astfel că, acum, când el vine în România, Târgu Mureșul a fost trecut pe traseul său din turneul mondial al anului 2013 (…) Julio Iglesias susține la Târgu Mureș primul său concert public, cu intrare liberă, din România. Până acum, el a cântat în diverse formule în care se cumpărau bilete, acum, la Târgu Mureș, va fi primul concert public cu intrare gratuită. După toate semnalele pe care i le-am prezentat, după toate opiniile care i-au fost prezentate, într-un târziu a acceptat această formulă’, a spus Ioan Chiorean.

Acesta a subliniat că întreg orașul Târgu Mureș se mobilizează pentru acest concert, că pe lista de sponsori sunt peste 30 de firme și că pentru ca acest concert să fie oferit gratuit publicului ‘s-a adunat o sumă frumușică’.

Chiorean a precizat că din bugetul local vor fi suportate doar anumite cheltuieli legate de echipamentele tehnice, fiind vorba despre un eveniment inclus în cadrul Festivalului Vinului, care va debuta la Târgu Mureș la finele acestei săptămâni.

‘Face parte din Festivalul Vinului, este evenimentul care încununează tradiționalul festival al vinului organizat de Primăria Târgu Mureș și au fost incluse în buget toate aceste cheltuieli la începutul anului. Sâmbătă și duminică, sunt și alți artiști care vor evolua în Parcul Municipal, reabilitat. Acest concert, al lui Julio Iglesias, continuă seria evenimentelor internaționale pe care Primăria municipiului Târgu Mureș le-a inițiat cu ceva ani în urmă — i-am avut ca invitați pe Richard Clayderman, Al Bano, Sandra, Francesco Napoli și acum vine Julio Iglesias. Târgu Mureșul se înscrie pe această hartă internațională a concertelor speciale’, a mai subliniat Chiorean.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.