fbpx

Kit de presă

 
 
 

De aici puteți descărca Kit-ul de presă e-Cultura.info care conține elementele de identitate vizuală pentru scopiri de promovare a identității acestui site.

 
 

DESCARCĂ IDENTITATE VIZUALĂ- SPOT          DESCARCĂ IDENTITATE VIZUALĂ – LOGO

 

Nu modificați materialele furnizate!

 

Un kit de presă, denumit adesea un set de media în mediile de afaceri, este un set pre-ambalat de materiale promoționale care oferă informații despre o persoană, companie, organizație sau cauză și care este distribuit membrilor media pentru utilizare promoțională. Seturile de presă sunt deseori distribuite pentru a anunța o lansare sau pentru o conferință de presă.

În mod tradițional, termenul, se referă la un set de documente, fotografii și alte materiale relevante concepute ca parte a unei organizații de relații publice sau a unui program de promovare. Recent, pe măsură ce circulația mass-media tiparită și nivelurile de citire au scăzut, marketingul și persoanele din PR au început să folosească termenul mai larg, „media kit”, astfel încât acesta se referă acum la orice material promoțional distribuit oricărui magazin media.

Un kit media PR nu trebuie confundat cu un kit media publicitar dezvoltat de un ziar sau revistă pentru distribuirea către agenții de publicitate potențiali. Trusele media de publicitate constau, de obicei, în documente care conțin filozofia editorială a mass-media, profiluri detaliate ale audienței mediului, un card de tarife și informații despre caracteristicile speciale viitoare.

 
 

Rămâi conectat. Accesează conturile

Social media

                                                                                                            


  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Biserici Ortodoxe surori   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar   Actualitate culturală                                                                               Personalități culturale   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2021 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.