fbpx

La Sibiu se desfăşoara a doua ediţie a Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc “Lucreția Ciobanu”

Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc

Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc “Lucreția Ciobanu”

Primul festival al anului de la Sibiu, Festivalul – Concurs al Cântecului Popular Românesc ‘Lucreția Ciobanu’, se bucură de succes și în acest an.

Un număr de 25 de tineri interpreți din toată țara au făcut spectacol timp de trei ore, pe scena Sălii Thalia din Sibiu, în prima zi de festival. Duminică seara, în ultima zi a festivalului, se vor afla câștigătorii.

Fiecare zi de festival îi aduce la Sibiu pe scena festivalului și pe interpreții consacrați din muzica populară românească. Dacă sâmbătă seara, festivalul a fost deschis de Cristian Pomohaci, duminică publicul se poate bucura de prezența Marianei Ionescu Căpitănescu, a lui Ionuț Fulea, Ninetei Popa, Marianei Anghel, dar și a altora.

“În cadrul ediţiei a 2 a se vor acorda următoarele premii: Trofeul Festivalului, Premiul I, Premiul II, Premiul III, Premiul UAIFMR, Premiul special, Premiul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ‘Cindrelul — Junii’ Sibiu, Premiul Cercului Militar Sibiu, Premiul Agenției de Folclor, Premiul de popularitate”, potrivit unui comunicat de presă al organizatoriilor.

Duminică va avea loc Gala laureaților și un recital susținut de Maria Mihali — laureata Marelui Premiu al Festivalului ‘Lucreția Ciobanu‘, din prima ediție. Ulterior va avea loc o șezătoare cu mai mulți soliști, precum Adrian Neamțu, Robert Târnăveanu, Daniel Rosalim, Alina Bîcă, Alina Pinca, Ilie Medrea, Nelu Albu, Viorica Telcean, Marcel Părău, Camelia Cosma Stoiță, Olguța Berbec, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea, Mariana Deac, Alexandru Pugna, Carmen Popovici Dumbravă, Nineta Popa, Mariana Anghel și Dumitru Teleagă”.

e-Cultura.info/ Autor: Isabela Paulescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.                                                                                                                                                  

 • Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  carte