Maia Morgenstern a câștigat un nou mandat de manager al Teatrului Evreiesc de Stat

Actrița Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern

Actriţa Maia Morgenstern a fost declarată câştigătoare cu media 8,80, la 10 sutimi diferenţă faţă de contracandidatul ei Erwin Şimşensohn, regizor de teatru

Susţinerea proiectelor de management (interviu) pentru funcţia de manager al Teatrului Evreiesc de Stat a avut loc marţi. În cazul în care notele de la interviul în cadrul căruia au fost susţinute proiectele de management ar fi fost egale, miercuri ar fi trebuit să aibă loc o probă scrisă, de departajare a candidaţilor.

Maia Morgenstern a obţinut nota 8,62 la prima etapă a concursului – analiza proiectelor de management, şi nota 8,99 la cea de-a doua etapă a concursului – interviul. Erwin Şimşensohn a primit notele 8,48, la prima etapă, respectiv 8,92, la cea de-a doua etapă.

Conform Regulamentului de desfăşurare a concursului pentru postul de manager al Teatrului Evreiesc de Stat, rezultatul concursului poate fi contestat până joi, la ora 15.00.

Dacă rezultatul nu va fi contestat, rezultatul final va fi făcut public joi.

Dacă Erwin Şimşensohn va depune contestaţie, rezultatul final, după soluţionarea contestaţiei, va fi făcut public marţi, 14 noiembrie.

Actriţa Maia Morgenstern ocupă funcţia de manager al Teatrului Evreiesc de Stat din anul 2012, când a fost într-o poziţie de interimar, ulterior fiind numită în funcţie, în urma unui concurs.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.