Maia Morgenstern și Valentin Roșca invitați Carnavalului de la Veneția

Actrița Maia Morgenstern va face parte din juriul care va decide câștigătorii premiilor acordate luni, 3 martie, la Marea Finala a Premiului Special Internațional “Natura fantastică” pentru realizarea de măști tradiționale venețiene – Premiul Special “Natura fantastica” și două mențiuni. De asemenea,, actrița româncă va înmâna Marele Premiu câștigătorului acestei prime ediții a concursului organizat în cadrul Carnavalului de la Veneția.

În cursul serii, pe scena Teatrului Fondamenta Nuove din Veneția, va fi prezentată piesa de teatru ‘Mic și-al dracu Piccolo e birichino’, cu actrița Maia Morgenstern și balerinul Valentin Roşca, informează ICR Veneția citat de Agerpres.

‘Mic și-al dracu’ este un dublu-recital al celor doi protagoniști, actrița Maia Morgenstern și balerinul Valentin Roșca, construit în jurul poeziilor scrise de scriitorul român de origine evreiască Isaac Lazarovici, cunoscut publicului român sub pseudonimul Ion Pribeagu. Spectacolul a fost regizat de Maia Morgenstern și are coregrafia semnată de Valentin Roșca.

Evenimentele sunt organizate de Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, în parteneriat cu Teatrul Evreiesc de Stat din București, VELA  Gruppo AVM și Teatro Fondamenta Nuove și în colaborare cu Tragicomica, La Bottega dei Mascareri, Pontecavallo și Alberto Sarria Masks.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.