MedievArtFest Ardud 2017

MedievArtFest Ardud 2017

MedievArtFest Ardud 2017

Cavalerii medievali din întreaga ţară vor participa în acest weekend la festivalul medieval MedievArtFest din oraşul Ardud, judeţul Satu Mare, în jurul cetăţii urmând să aibă loc o serie de spectacole, demonstraţii, turniruri şi conferinţe de istorie

Potrivit programului oficial, manifestările vor începe încă de joi seara instalarea corturilor şi întâlnirea de taină a cavalerilor.

În acest an au fost invitaţi cavaleri din Ordinul Cavalerilor Lup, Ordinul Cavalerilor din Carpaţi, Scutierii de Muhlbach, Garda Cetăţii Deva, Garda de Mureş, Străjerii Cetăţii Neamţ, Stegarii ArtGotica Sibiu, Stegarii de Mureş, Lupii de Foc Târgu-Mureş, Terra Alba, Nomen est Omen, Corbu şi Zburătorii, Bucovina.

Pe parcursul celor trei zile zona din jurul cetăţii Ardud va fi plină de cavaleri, domniţe, trubaduri şi actori, care se vor întrece în turniruri, recitaluri şi concerte. Vor avea loc demonstraţii, întreceri voiniceşti, prezentarea tehnicilor de luptă medievală, dansuri medievale, ateliere de ritmuri medievale, dar şi spectacole cu focul.

Serviciul Cetatea Ardud va susţine o conferinţă de istorie, cu o temă care aduce în faţa iubitorilor de medieval o posibilă atestare a graniţei de est în retragerea cavalerilor templieri.

e-Cultura.info / Autor: Gheorghe Pietrar.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.