Muzeul Antipa organizează programul pentru copii “Aventura Dezvoltării”

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la programul “Aventura Dezvoltării”, organizat în perioada 21 iulie – 1 august, între orele 16,30 și 18,00, informează un comunicat al instituției 

“Aventura Dezvoltării” este un program care include două module: “Creativitate și rezolvarea problemelor” și “Conflict și colaborare”. Pe parcursul acestor module, copiii participă la jocuri și activități distractive, având ocazia de a-și valorifica aptitudinile adecvate fiecărei situații și de a descoperi lucruri noi, menite să îi ajute în dezvoltarea lor viitoare.

În cadrul modulului “Creativitate și rezolvarea problemelor”, copiii vor avea ocazia de a-și folosi imaginația și creativitatea pentru a găsi soluții la probleme care pot părea de nerezolvat, de a stabili obiective clare și specifice, de a învață să gândească altfel și de a descoperi resurse nebănuite până în acel moment și de a arăta faptul că presupunerile pe care nu le verifică pot fi obstacole reale în calea rezolvării problemelor.

Prin intermediul jocurilor și activităților antrenante și distractive din cadrul modulului “Conflict și colaborare”, copiii vor avea ocazia să descopere care sunt beneficiile lucrului în echipă și să valorifice într-o mare măsură contribuția fiecărui membru al echipei în realizarea obiectivelor propuse.

Fiecare modul este structurat în cinci ședințe care se vor desfășura în de luni până vineri, între orele 16,30 — 18,00 și sunt susținute de Daniela Stanciu — trainer cursuri și ateliere Aventura Dezvoltării.

Costurile de participare sunt de 200 de lei/participant/modul, 180 de lei/ participant — pentru cei care au participat la primul modul și participă și la cel de — al doilea, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

În cazul în care se achită costurile de participare pentru ambele module ale programului “Aventura Dezvoltării”, până la data de 9 iulie, se acordă o reducere de 10%.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.