Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de produs

Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de produs

Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de produs

Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de produs

Cea de-a IV-a ediție a proiectului “Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs” se desfășoară sâmbătă, între orele 19,00 – 2,00, în spațiul Institutului Cultural Român (ICR) din Capitală.

“Va fi o seară dedicată designerilor și creatorilor de produs din România, unde se va pune accentul pe obiectele originale, de autor, într-o expoziție curatoriată de Mihaela Ion și Teodora Vlădescu. Creatorii și publicul sunt provocați să participe la un eveniment pop-up în cadrul ICR — o expoziție de produse de autor cu un plus de networking. DJ Never Over va întreține atmosfera muzicală pe tot parcursul evenimentului, mixând cele mai interesante ritmuri pop electronice”, informează Direcția Comunicare și IT a ICR într-un comunicat de presă.

Ediția de anul acesta a “Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs” este finanțată de Administrația Fondului Cultural Național și se desfășoară în trei orașe din România: Cluj-Napoca (pe 17 octombrie la Centrul de cultură urbană — Casino), București (pe 24 octombrie la Institutul Cultural Român) și Timișoara (pe 31 octombrie la Ambasadă). Proiectul se va încheia cu lansarea catalogului trilingv al expoziției.

CITEȘTE ȘI  Proiect cultural transfrontalier pentru Bucovina de Nord<

În 2015 a fost propusă includerea unor proiecte colaterale — expoziții pop-up, ateliere și deschiderea studiourilor artiștilor — care să aibă loc în toate orașele din România, astfel încât comunitatea industriei creative românești să beneficieze de vizibilitate la nivel național.

Proiectul este organizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține — de mai bine de cinci ani — abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură.

e-Cultura.info/Autor: Daniel Popescu

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus