Nocturna Bibliotecilor în alb și negru la Biblioteca Metropolitană

Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Metropolitană

Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană București vă așteaptă, vineri, 29 septembrie, între orele 18:00-02:00 pentru o noapte cu surprize în alb și negru, în filialele Mihail Sadoveanu, Ion Creangă, Dimitrie Cantemir, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Emil Gârleanu și Spațiul X a Nocturnei Bibliotecilor.

A – VIII-a ediție a nocturnei, Biblioteca Metropolitană a pregătit evenimente personalizate pentru toate categoriile de vârstă. Sunt așteptați părinți, copii dar și adolescenți, la spectacole cu umbre, de teatru, board game-uri sau ateliere de creație.

Pentru cei care doresc să petreacă alături de noi și să experimenteze diferite activități de timp liber, garantăm un program inedit într-o companie agreabilă, relaxată și prietenească.

De la ora 21 începe o reprezentație a teatrului de umbre sau a teatrului de marionete și o expoziție de fotografie “București – Micul Paris” organizată de membrii Fotoclub CLOSE UP.

Ateliere de imaginație, de desen și pictură pe spații largi pe tema toleranței, ateliere handmade în care vom realiza cadouri pentru copiii din centrele de plasament sector 4, teatru de marionete, precum și nelipsitele board games pentru părinți și copii te așteaptă la Biblioteca pentru copii și tineret Ion Creangă.

Spaţiul “X”, adiacent Filialei “Emil Gârleanu”, provoacă adolescenții la un brainstorming nocturn pentru o întâlnire experimentală cu conceptul “makerspace” folosind tehnica graffiti și fotografie cu lumină.

Filiala Gheorghe Lazăr lansează o invitație la o noapte de board games în cartierul Militari.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.