Nominalizararea pentru Ministerul Culturii întârzie să apară

UDMR nu are încă o propunere pentru funcția de ministru al Culturii, însă va face o nouă nominalizare în prima jumătate a lunii septembrie, a declarat președintele uniunii, Kelemen Hunor, care în prezent deține acest portofoliu.

Nu avem încă o nominalizare făcută. Lucrurile sunt așa cum le cunoașteți. Vom avea, dar deocamdată nu am făcut o nominalizare premierului. Săptămâna aceasta nu și probabil nici prima săptămână din septembrie. Nu vreau să dau termene, dar așa cum văd eu evoluția lucrurilor — nu în această săptămână și nici săptămâna viitoare”, a precizat Kelemen Hunor, înainte de întâlnirea pe care o are cu membrii Comisiei pentru cultură din Senat.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.