fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Oferta de studii în străinătate, prezentată la World Education Fair

Tinerii români care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia, în perioada 18 – 23 februarie, să se întâlnească cu reprezentanții unor prestigioase instituții de învățământ din Europa, Statele Unite ale Americii și China, în cadrul târgului World Education Fair.

Târgul va fi organizat la București în zilele de 18 și 19 februarie, fiind urmat de două sesiuni la Craiova și Constanța în zilele de 21 și 23 februarie.

“Aflat la a 26-a ediție, târgul va prezenta ofertele a peste 100 de instituții de învățământ — școli, licee, universități, dar și tabere educaționale din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Grecia, SUA, Elveția, Olanda, Portugalia, Canada, Franța, Danemarca și China”, a declarat joi managerul Departamentului Universități în Străinătate din cadrul IntegralEdu, Ana Maria Papp.

Potrivit acesteia, multe universități care participă la târg au oferit tururi virtuale pentru ca viitorii studenți să vadă condițiile oferite de instituțiile de învățământ superior.

De asemenea, unele dintre instituțiile prezente la târg vin și cu oferte pentru tabere educaționale, individuale sau de grup, în destinații precum Franța, SUA, Elveția, Spania, Germania ori Marea Britanie.

Începând din acest an, cei care doresc să opteze pentru studii postuniversitare în Marea Britanie pot lua un împrumut în valoare de 10.000 de lire, pentru doi ani, concomitent cu un împrumut ERASMUS PLUS de 9.300 de lire, pentru un program de 13.900 de lire pe doi ani.

La târg vor fi aplicate teste de orientare profesională de către reprezentanții Cambridge Occupational Analysts. Testele sunt create pentru copiii și tinerii din diferite grupe de vârstă și au fost testate de-a lungul a peste 25 de ani în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Consultantul Alexandra Piha a menționat că înscrierile la tabere pentru destinații precum Elveția s-au triplat, însă Marea Britanie rămâne pe primul loc în opțiuni.

“În ceea ce privește taberele de grup, acestea vor avea o reducere de 10% la acest târg”, a spus Piha citat de Agerpres.

Conform acesteia, taxele pentru tabere sunt cuprinse între 700 de euro în Germania și 700 de lire în Marea Britanie pe săptămână până la 2.000 de franci elvețieni, însă cuprind toate serviciile în afară de biletul de avion.

e-Cultura.info / Autor: Roberto Stan


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest