fbpx

Opera Naţională Română Iaşi organizează o stagiune estivală

Opera Naţională Română Iaşi

Opera Naţională Română Iaşi

Opera Naţională Română Iaşi organizează o stagiune estivală pentru toţi pasionaţii genului, care, din cauza pandemiei de coronavirus, au fost privaţi de posibilitatea de a urmări spectacole live.

Potrivit unui comunicat, reprezentaţiile vor avea loc în mai multe spaţii inedite din oraş, iar primele evenimente ale verii se vor desfăşura la finalul acestei săptămâni.

“Vineri este programată o Gală de Operă şi Balet, un spectacol cu muzică şi dans care va fi susţinut de soliştii, baletul, corul şi orchestra Operei ieşene în curtea Teatrului Naţional. Sâmbătă şi duminică, Grădina Botanică ‘Anastasie Fătu’ va fi gazda reprezentaţiilor Operei Naţionale Române Iaşi. Primul eveniment care va avea loc în splendida grădină din Copou va fi ‘Recital de operă – Seară italiană’. Pe scenă vor urca solişti îndrăgiţi, care vor interpreta arii cu specific italian şi canţonete. Apoi, duminică este programată o nouă Gală de Operă şi Balet, care va avea un alt repertoriu faţă de gala de vineri”, se precizează în comunicatul de presă.

Toate cele trei spectacole ale săptămânii vor începe la ora 20,30.

Biletele de intrare la reprezentaţii, unde organizatorii spun că se vor respecta toate normele în vigoare, pot fi achiziţionate de pe site-ul operaiasi.ro.

Evenimentul face parte din Stagiunea Atristică Estivală a României.

e-Cultura.info / Autor: Gina Ştefan.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală                                                                               Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.