" />

                                                                             pictogramae

Petra Acker si Joel Holmes în Turneul ‘Soul Experience’

Turneul Experience Soul

Turneul Experience Soul

Eveniment de excepție, cu artiști de excepție! Petra Acker si Joel Holmes în Turneul ‘Soul Experience’ 

Colaborarea dintre Petra Acker si Joel Holmes aduce un suflu nou pe scena românească, ei urmând să interpreteze compoziții proprii și preluari reorchestrate. Publicul este invitat la o adevărată călătorie în lumea muzicii  jazz, soul, gospel muzica Africana si multe altele, având ca ghizi vocea pătrunzătoare a Petrei și sunetele armonioase ale pianului lui Joel.

Compozitiile si aranjamentele celor doi sunt completate de acompaniamentul “groovos” si plin de personalitate al unui Trio dinamic si cat se poate de inspirat! Alex Munteanu (sax), Michael Acker (bas) si Aron Ferencz (tobe).

Născută în 1986 la Brașov, Petra Acker provine dintr-o familie de sași care i-au inspirat dragostea pentru muzică. Începând cu anul 2003, evoluează într-o serie de formații muzicale, mai întâi pe plan local, ulterior national.  Din 2005, cu o voce și un stil caracteristic și inovator, infiinteaza si se integreaza in diverse proiecte de Jazz, Funk, Electro si Alternativ, ca “The Others”, “Tzuc & Petzi” si colaboraru cu muzicieni ca Michael Acker, Johnny King, Jimmy Cserkesz, Nicolas Simion,, Jak Neumann, Luiza Zan si multi altii. concentrandu-se în special pe compoziție.

Propriul stil muzical îl vede ca o mixtiune echilibrata a influentelor muzicale si culturale carora s-a dedicat de-a lungul timpului si care au inspirat-o. Petra traiește prin muzică, fie inspirându-se din cultura altor popoare, fie din cele mai diverse experiențe de viață sau pur și simplu întâlniri cu oameni frumoși din care, printre altele, s-au născut colaborari cu muzicieni consacrati din țară și din străinătate.

In mai si sptembrie concerteaza cu Thomas Siffling Trio din Mannheim, in repertoriu piese proprii si compozitii comune.  În octombrie 2014 în Viena, Petra a cântat alături de Elly Wright, o mare vocalistă internațională de jazz în cadrul uinui festival de Jazz organizat de aceasta impreuna cu ICR Viena si Bezirk 4 iar in ianuarie 2015 infiinteaza in Viena cel mai nou proiect, o trupa de Nu-Soul & Worlsmusic,  “The World Collective” cu membrii din Viena, Slovacia si Brazilia, cu care va concerta la sfarsitul lunii mai in Romania.

Joel Holmes, un pianist american de jazz, gospel și nu numai. De-a lungul timpului, Joel a primit numeroase distinctii, inclusiv două nominalizări Grammy, o medalie de aur NAACP, o mențiune in competiția John Lennon Songwriting și VH1 Song of the Year și a fost finalist al Independent Music Awards. A avut turnee în Europa, America de Nord și Sud, Asia, alături de artiști precum Roy Hargrove, Esperanza Spalding, Curtis Fuller, Terrace Blanchard, Gary Thomas, Jimmy Cobb, Roberta Gambarini, Azar Lawrence, Tim Warfield, Greg Osby, Tim Green, Butch Warren, Reggie Workman, Cecil Mcbee și mulți alții.

La Brașov sunt programate 2 concerte unul la Un local din centrul vechi al Brașovului si au al doilea la Centrul Cultural Reduta.Pre’ul unui bilet  30 de lei se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta .

Programul turneului

26 februarie Sinagoga Bistrița

1 martie Hostel Costel Timișoara (workshop, concert, sam sesion)

5 martie Jazzbook București (live recording, sesion)

6 martie Jazzbook București (workshop, full band live recording, jam sesion)

7 martie Tipografia Brașov (workshop, jam sesion)

8 martie Centrul cultural Rreduta Brașov (full band live concert)

13 martie Smart pub Craiova (feat Johny King& band)

14 martie Green Hpouers București (feat Johny King& band)

17 martie L’atelier de caffe Cluj-Napoca (workshop, jam sesion)

18 martie L’atelier de caffe Cluj-Napoca (full band liveset)

21 martie Teatru Fix Iași

22 martie Deliri pub Suceava

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                    
Versiunea: mobil  |  computer