fbpx

Placido Domingo: ‘Nu știu cât timp voi mai cânta’

Tenorul Placido Domingo

Tenorul Placido Domingo

Tenorul spaniol Placido Domingo va oferi, în încheierea stagiunii de la Teatro Real din Madrid, un mic concert în locul reprezentației prevăzute cu opera ‘Gianni Schicchi’, de Giacomo Puccini, în care, după cum a mărturisit chiar el, nu este în stare că joace, fiind extrem de marcat de moartea surorii lui, la 9 iunie, scrie sâmbătă ziarul spaniol ‘ABC’.

Celebrul artist a relatat vineri că nu a mai cântat de cinci săptămâni, anulându-și mai multe angajamente pentru a fi alături de sora sa, care urma un tratament contra cancerului în SUA. În prezent, el repetă pentru concertul din capitala Spaniei, din 30 iunie, care se va relua în 3, 6, 9 și 12 iulie.

‘Când sunt în vacanță, rareori trec două sau trei zile fără să cânt’, a spus el, menționând că îi este greu să-și reia activitatea după o întrerupere atât de lungă. ‘Dar, după cum se spune în lumea spectacolului, *the show must go on*. Imi va fi greu să urc din nou pe scenă, mai mult din cauza stării mele sufletești, decât din motive de voce. Dar surorii mele i-ar plăcea. Mă rog pentru ea, ca să ne ajute să mergem înainte și, cel mai bun lucru este să am mintea ocupată’.

În vârstă de 74 de ani, Placido Domingo are multe proiecte, dar nu vrea să vorbească despre viitor: ‘Nu știu cât timp voi mai cânta’, spune muzicianul spaniol apreciat în întreaga lume.

e-Cultura.info/Editor: Cristina Mac

 

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.