fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Platformă de lucru pentru proiecte culturale, sociale şi sportive

Platformă de lucru pentru proiecte culturale, sociale şi sportive

Banat IT, cu susţinerea Smart City, Asociaţia Comunitară Timișoara și Alergotura, a organizat o întâlnire cu peste 200 de ITști, artiști, organizatori de evenimente și persoane care doresc să se implice activ în dezvoltarea proiectelor benefice pentru Timișoara în următorii ani.

Cu această ocazie, Banat IT a invitat o parte a echipei care s-a ocupat de scrierea dosarului de candidatură a Timișoarei în contextul Capitală Europeană a Culturii 2021, pentru a prezenta publicului din sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiș o serie de proiecte care ar putea beneficia de platforma respectivă. Câţiva membri ai Asociaţiei Timișoara Capitală Culturală 2021 au prezentat publicului, pe scurt, care sunt ideile de bază ale dosarului de candidatură, câteva exemple de proiecte incluse în acesta și au invitat participanţii să studieze mai aprofundat dosarul de candidatură publicat pe site-ul www.timisoara2021.ro.

Echipa Banat IT a format, apoi, grupe de lucru cu cei prezenţi, pentru a colecta idei despre platforma de lucru digitală pe care o propun, urmând să comunice, la o dată ulterioară, o structură mai clară a acesteia, pe baza feedback-ului primit de la participanţi.

S-a discutat și despre mai multe tipuri de proiecte care pot beneficia de folosirea acestei platforme digitale, de la evenimente sportive și sociale, la cele axate pe educaţie și patrimoniu. Aceste evenimente sunt sau vor fi organizate de diverse ONG-uri din oraș, independent de Asociaţia Timișoara Capitală Europeană 2021.

Prezenţa la eveniment a fost numeroasă, dovedind că locuitorii Timișoarei își doresc să se implice în dezvoltarea comunităţii și, de asemenea, sunt interesaţi de evenimentele care se desfășoară în oraș.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest