fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Kit de presă

Aici puteți descărca Kit-ul de presă e-Cultura.info care conține elementele de identitate vizuală

DESCARCĂ PRESS KIT

Nu modificați în nicio circumstanță materialele furnizate.

 

Un kit de presă, denumit adesea un set de media în mediile de afaceri, este un set pre-ambalat de materiale promoționale care oferă informații despre o persoană, companie, organizație sau cauză și care este distribuit membrilor media pentru utilizare promoțională. Seturile de presă sunt deseori distribuite pentru a anunța o lansare sau pentru o conferință de presă.

În mod tradițional, termenul “kit de presă”, se referă la un set de documente, fotografii și alte materiale relevante concepute ca parte a unei organizații de relații publice sau a unui program de promovare. Recent, pe măsură ce circulația mass-media tiparită și nivelurile de citire au scăzut, marketingul și persoanele din PR au început să folosească termenul mai larg, „media kit”, astfel încât acesta se referă acum la orice material promoțional distribuit oricărui magazin media.

Un kit media PR nu trebuie confundat cu un kit media publicitar dezvoltat de un ziar sau revistă pentru distribuirea către agenții de publicitate potențiali. Trusele media de publicitate constau, de obicei, în documente care conțin filozofia editorială a mass-media, profiluri detaliate ale audienței mediului, un card de tarife și informații despre caracteristicile speciale viitoare.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2020 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest