Principesa Maria a României a vernisat o expoziție dedicată monarhiei din România

Principesa Maria a României

Principesa Maria a României

Principesa Maria a României a participat, marți, la vernisajul unei expoziții organizate cu prilejul împlinirii a 150 de ani de monarhie constituțională în România.

Expoziția este găzduită de Muzeul Județean de Istorie din Botoșani, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș și Complexul Național Muzeal “Moldova” din Iași, și cuprinde obiecte care au aparținut de-a lungul timpului familiei regale, dar și fotografii din cursul vizitelor efectuate de membrii Casei Regale la Botoșani.

“Prin organizarea acestui vernisaj, noi, autoritățile locale, aducem o pioasă recunoaștere pentru ceea ce a însemnat monarhia pentru România și pentru destinul acestui popor”, a afirmat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, citat de Agerpres.

Principesa Maria a României are programate întâlniri cu autoritățile locale din Botoșani, dar și o vizită în municipiul Dorohoi.

e-Cultura.info/ Autor: Cristian Lupașcu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.