Publicație de artă românească, la celebrul Tate Modern din Londra

Tate Modern din Londra

Tate Modern din Londra

Offprint London, unul dintre cele mai mari târguri de publicații de artă din Marea Britanie, se deschide vineri în capitala britanică. Aflat la cea de-a treia ediție și găzduit de celebrul muzeu de artă contemporană Tate Modern, evenimentul este o celebrare a artei tipografice și design-ului de carte din întreaga lume, deschis atât marelui public, cât și colecționarilor.

România este reprezentată pentru cel de-al doilea an consecutiv de Asociația P U N C H din București care va prezenta o selecție a celor mai frumoase cărți de artă, printre care se regăsesc volume publicate de Asociația Culturală MONO & Fundația Culturală Jazz Banat, Galeria Posibilă, Archive Books, Salonul de Proiecte, alături de albume ale unor artiști precum Ciprian Mureșan și Ștefan Sava. De asemenea, va mai fi prezentat volumul ?Black Hyperbox’, prima publicație editată de P U N C H, lansat la sfârșitul lunii martie, informează ICR Londra.

P U N C H este o librărie de profil și, în același timp, o platformă artistică, lansată la București în anul 2014 și având ca obiectiv promovarea artiștilor, a micilor edituri specializate în publicații de artă, precum și a organizațiilor și instituțiilor culturale din România și Europa de Sud-Est care doresc să ajungă la un public mai numeros, divers și internațional. Librăria on-line oferă și o selecție de publicații axate pe teorie și practici contemporane în artă, arhitectură, fotografie și design. Începând din acest an, asociația funcționează și ca editură.

Offprint este unul dintre cele mai mari târguri internaționale de carte cu profil artistic, desfășurat anual la Paris și, de curând, și la Londra, ce reunește peste 120 de editori de cărți de artă, fotografie, design, poezie, filosofie și chiar muzică experimentală din peste 25 de țări. Ediția de anul trecut a Offprint London a atras peste 11.000 de vizitatori în cele 3 zile de desfășurare și a mai inclus un program de performance-uri, talk-uri și sesiuni de autografe.

e-Cultura.info / Autor: Mariana Ionescu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                            
                                                                                                                                                                                         Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                             
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.

                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                    
Versiunea: mobil  |  computer