fbpx

                                                                             pictogramae

Querer! – spectacol concert pe scena Teatrului Andrei Mureşanu

Querer!

Querer!

Trupa Teatrului „Andrei Mureșanu” vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru, tineri și adulți deopotrivă, cu un nou spectacol concert inedit: „Querer!“, semnat de Mirela Bucur.

Avanpremiera spectacolului va avea loc în data de 30 mai 2017, iar premiera în data de 31 mai 2017. Ambele reprezentații vor avea loc de la ora 20:00, la sediul Teatrului „Andrei Mureșanu” – Sala Arta.

În spectacol artele se îmbină complex, prin muzică, dans și imagine. Prin muzica interpretată live de orchestră, spectacolul își propune să creeze un cadru emoționant.

Aflat la granița dintre viață și moarte, dintre speranță și deznădejde, dintre apă și țărm, dintre pământ și cer, dintre nebunie și extaz, „Querer!” ne îndeamnă să iubim! Eroina narațiunii scenice își retrăiește clipele copilăriei și ale tinereții cu ajutorul cântecelor. Fado înseamnă destin. Există fericire chiar și în durere, ne spune interpreta… Într-un loc parcă uitat de lume, pescarii vin și cântă la malul mării, unde o privesc pe nebuna satului, cea care din zori și până-n noapte bântuie așteptându-și iubitul răpit. Taverna este locul unde totul trece într-un plan ireal, unde femeile satului apar ca niște păsări pierdute în neant și trăirile sunt împinse la extrem în disperarea de a supraviețui încercărilor vieții. se arată intr-un comunicat

În distribuția din „Querer!”, publicul din Sfântu Gheorghe o va regăsi pe scena TAM pe interpreta Monica Opra, alături de actrița Mona Codreanu. Artistele vor fi acompaniate live de orchestra formată din Kertész János, Gáspár Csaba, Gáspár Álmos, Vitályos Lehel și Mihai Tîrnovschi. Pe pași de dans vor evolua alături de ele balerinii Adrian Scrimint și Alexandra Scrimint, pe un fundal foto-video realizat de Volker Vornehm.

Biletele pot fi cumpărate de la biroul de organizări evenimente, la casieria teatrului și online, prin platforma biletmaster.ro accesibilă și prin intermediul paginii noastre www.tam.ro.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                             
Versiunea: mobil  |  computer