Reuniunea Grupului European al Federației Internaționale a Muzicienilor

Reuniunea Grupului European al Federației Internaționale a Muzicienilor

Reuniunea Grupului European al Federației Internaționale a Muzicienilor

Delegații Grupului European al Federației Internaționale a Muzicienilor vor dezbate și analiza, timp de două zile, la București, la a 12-a reuniune a organizației, probleme privind condițiile de muncă, propuneri ale Comisiei Europene privind crearea unui pilon european pentru drepturile sociale, directiva europeană privind drepturile de autor, precum și prevederi în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă, se arată într-un comunicat al FAIR MediaSind.

Problemele angajaților români din Cultură și Mass-Media, proiectele politice care urmăresc divizarea acestui sector și desființarea federațiilor sindicale din domeniu, promovate într-un proiect de lege inițiat de Ministerul Dialogului Social, vor face subiectul unei Rezoluții de urgență.

“Supunerea spre aprobarea reuniunii a unui astfel de document este determinată de atitudinea factorilor de putere care, prin ultimele acțiuni, încalcă în mod flagrant atât Constituția țării, cât și Convențiile Organizației Internaționale a Muncii și Directivele europene. Rezoluția inițiată de delegații FAIR-MediaSind, va face referire și intenția coaliției de guvernare de a politiza instituțiile publice de media, SRR, SRTV și AGERPRES”, se menționează în comunicat.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind, organizație afiliată la FIM.

e-Cultura.info/ Autor: Cătălin Trandafir.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.