Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

50 de rezidenţe artistice în Viena şi Salzburg vor fi puse la dispoziţie pentru anul 2018 de Cancelaria Federală a Austriei în cooperare cu KulturKontakt Austria, anunţă vineri Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, într-un comunicat de presă.

O condiţie impusă de organizatori este cea a vârstei, putând aplica persoanele care au cel mult 40 de ani, respectiv s-au născut după data de 31 decembrie 1977. Termenul limită până la care se poate aplica este 18 septembrie 2017.

“Rezidenţa este concepută astfel încât să ofere ocazia familiarizării cu mediul cultural-artistic austriac şi de a intra în contact cu artiştii austrieci. Rezidenţii sunt aşteptaţi să finalizeze un proiect în timpul şederii lor. În domeniul educaţiei culturale, rezidenţa este concepută în primul rând pentru a stimula schimburile şi crearea de reţele şi nu realizarea unui proiect”, se arat[ ]n cpmunicat.

Rezidența este concepută astfel încât să ofere ocazia familiarizării cu mediul cultural-artistic austriac și de a intra în contact cu artiștii austrieci. Rezidenții sunt așteptați să finalizeze un proiect în timpul șederii lor. În domeniul educației culturale, rezidența este concepută în primul rând pentru a stimula schimburile și crearea de rețele și nu realizarea unui proiect.
O condiție impusă de organizatori este cea a vârstei. Pot aplica persoanele care au cel mult 40 de ani, respectiv s-au născut după data de 31 decembrie 1977.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.