fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Rezultatele selecţiei proiectelor culturale depuse pentru finanţare pentru Ziua Culturii Naţionale

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

În urma anunțului privind sesiunea de selecţie a proiectelor şi acţiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naţionale – 2017, Ministerul Culturii și Identității Naționale a primit 56 de propuneri de proiecte. 24 de proiecte au fost respinse din motive administrative, iar 32 au fost declarate eligibile.

Dintre proiectele eligibile, au fost selectate pentru oferirea sprijinului financiar, în ordinea punctajului obținut și în limita bugetului disponibil, 10 proiecte.

„Ziua Culturii Naționale” reprezintă un eveniment important, ce nu poate fi ignorat sau tratat cu indiferență. Astfel, în data de 6 ianuarie 2017, la aproximativ 36 de ore de la învestirea Guvernului și având la dispoziție un timp foarte scurt, s-a hotărât alocarea sumei de 200 000 de lei pentru finanțarea unor proiecte dedicate acestui eveniment. S-a ajuns în această situație deoarece, la momentul preluării mandatului, noua conducere a Ministerului Culturii și Identității Naționale a constatat lipsa oricăror proiecte sau evenimente prin care să fie celebrată „Ziua Culturii Naționale”. se arată într-un comunicat al ministerului.

LISTA PROIECTELOR DEPUSE PENTRU ZIUA CULTURII NAŢIONALE

Rezultatele selecţiei proiectelor culturale depuse pentru finanţare în conformitate cu prevederile Legii 238/ 2010.

e-Cultura.info

Conținutul website-ului www.e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2020 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest