fbpx

Salon Internaţional de Artă Fotografică la Sibiu

Salon Internaţional de Artă Fotografică la Sibiu

Salon Internaţional de Artă Fotografică la Sibiu

Artiştii fotografi din întreaga lume sunt aşteptaţi să se înscrie la Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, care va avea două secţiuni noi, “Natură” şi “Creativ”, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Cele două secţiuni noi oferă participanţilor oportunitatea de a fotografia elemente naturale, cum ar fi peisaje, fauna sălbatică, plante, dar şi să îşi exprime ideile unice în mod creativ, conform sursei citate.

Termenul limită de înscriere a lucrărilor în concurs este 1 septembrie 2018. Înscrierile se fac online pe www.sibiuphoto.ro.

“Ne bucurăm că şi în acest an acest eveniment captează atenţia la nivel internaţional, fapt care creează o puternică rezonanţă, cinstindu-ne cu multă gratitutine”, au menţionat organizatorii.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este patronat de Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Images Sans Frontiere (ISF), International Union of Photographers (IUP), Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

e-Cultura.info/ Autor: Isabela Paulescu.


Share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.